top of page

ZondagMiddagJazzSessie

Foei Vrienden,


Nog net op het nippertje doen wij u kond van de aanstaande muzieksessie in Café ZILT. Zondag 12 maart om 17:30 is het namelijk alweer zover. We klappen een tafeltje in, schuiven een kerkbank opzij en halen driftig een schuiertje over het inmiddels vaalgelopen faux-Perzisch kleed.


Hyperhepcat Jasper Blom tracht aanstaande sessie, drie sets lang, een kleine doch zeer energieke roedel jonge musici in het gareel te houden 'Nu, succes daarmee Jasper' denken wij bij voorbaat want de jongelieden Ian Cleaver (trompet), Julian Wittich (bas) en Wouter Kühne (drums) bruisen bij voorbaat de tent reeds uit. Jasper zelf trilt onderwijl met zijn saxophoon het specie tussen de bakstenen en de vullingen uit uw kiezen.

Op enig ondervonden modificatie van uw lichaam en of geest, opgelopen tijdens het optreden mag u ons gerust aanspreken maar verwacht onzerzijds op z'n hoogst een sneer: 'Waar gehakt wordt vallen spaanders'


Ons dunkt dat de komst van bovenvermelde talenten voldoende reden moet zijn Café ZILT met een bezoek te vereren. Mocht u toch nog enige aansporing nodig hebben dan wijzen wij u graag op ons buitengewoon drankenassortiment en uitzonderlijke gastvrijheid.


Tot zondag Lui.
Comments


bottom of page