top of page

ZondagMiddagJazzSessie

Vrienden van de Muziek,


Het houdt maar niet op; vindt morgen in uw favoriete lokaal een editie van Café Concerto plaats , staat er reeds voor de volgende zondag een ZondagMiddagJazzSessie op het program. Kijkt u samen met ons reikhalzend uit naar dit heerlijk evenement!


Zondag 9 april om 17:30 is het weer zover. We klappen een tafeltje in, schuiven een kerkbank opzij en halen driftig een schuiertje over het inmiddels vaalgelopen faux-Perzisch kleed. Moeder indachtig houden wij namelijk graag de boel kies ook al zijn onze gedachten vaak minder fris.


Hyperhepcat Jasper Blom tracht aanstaande sessie, drie sets lang, een kleine doch zeer energieke roedel jonge musici in het gareel te houden 'Nu, good luck Jasper' denken wij bij voorbaat want de jongelieden William Barrett op bas, Gijs Idema op gitaar en Tim Hennekes op drums bruisen bij voorbaat de tent reeds uit. Jasper zelf trilt onderwijl met zijn saxophoon het specie tussen de bakstenen vandaan en bijkans ook de vullingen uit uw kiezen.


Op enige modificatie van uw lichaam en of geest, opgelopen tijdens het optreden mag u ons gerust aanspreken maar verwacht onzerzijds op z'n hoogst een smalend: 'Waar gehakt wordt vallen spaanders, jelui'


Ons dunkt dat het bovenvermelde voldoende reden moet zijn Café ZILT met een bezoek te vereren. Mocht u toch nog enige aansporing nodig hebben dan wijzen wij u graag op ons buitengewoon dranken assortiment en uitzonderlijke gastvrijheid.


Tot 9 april Lui.
Comments


bottom of page