top of page

ZondagMiddagJazzSessie


Vrienden van de muziek,


Jelui voelt het vast reeds kriebelen. Onderhuids bevoel je iets dat je niet gelijk thuisbrengt maar wel een herinnering bij je wekt; eerst nog vaag en ver weg maar al gauw wordt het signaal sterker en trekt alras je volledige aandacht. Dit gevoel neemt bezit van je hele wezen en verlossing ervan kan slechts worden bereikt door eraan toe te geven. Een onderdompeling in een cultuurbad biedt gelukkig soelaas en laten wij dit bad dan alvast op temperatuur voor u vol laten lopen.


In verband met de Bokkentocht van verleden week vindt de onderdompeling ditmaal een week later dan gebruikelijk plaats. Dit kan heel goed verklaren dat uw gevoelens van onrust sterker zijn dan gebruikelijk. Maar welaan, het is bijna zover: tijd voor een ZondaMiddagJazzSessie in uw favoriete lokaal, Café ZILT. I


Op zondag 15 oktober om 17:30 betreden een aantal zeer getalenteerde jonge Hepcats ons 'podium' om u een drietal sets lang te vermaken. Wij kondigen met groot genoegen en gepaste trots de aanwezigheid van Olivier van Nieuwkerk op gitaar, Samuel Kiel op bas en Nitin Parree houdt de maat op het drumtoestel. Hyperhepcat Jasper Blom speelt saxophoon en tracht de voornoemde jongelui in de hand te houden ( sterkte daarmee Jasper) We mochten een aantal van voornoemde talenten al eerder verwelkomen en kunnen vanuit eerder opgedane ervaringen jelui van harte aanraden erbij te zijn.


Vrienden, de zomer geeft langzaam steeds meer terrein prijs aan de herfst en we hebben derhalve een aantal fijne bokbieren op tap en fles, dit om de oprukkende melancholie een beetje aan te jagen of juist af te remmen, geheel afhankelijk van uw natuur.


ZondagMiddagJazzSessie in Café ZILT; dat is je ware.Comentarios


bottom of page