top of page

ZondagMiddagJazzSessie

Vrienden 'Hepcats',


Het is met veel, heel veel plezier dat wij u mogen informeren van een sessie van formaat. Aanstaande zondag 13 maart om 17:30 treedt ZILT op in Café ZILT!


ZILT bestaat uit Jasper Blom, Ian Cleaver, Wouter Kuhne en Thomas Pol en samen spelen zij het stukwerk van het plafond, de voegen uit de muren en het chagrijn uit uw botten.


Dit mag u niet missen. ZILT heeft inmiddels een reputatie van formaat en wij zijn apentrots dat zij zich vernoemd hebben naar ons café waar de maandelijks door Jasper geleide sessies tot dit fantastische project hebben geleid. Dit is van internationale klasse Lui!


Men heeft de kunsten inmiddels op vinyl uitgebracht en deze prachtplaat zal ter plekke kunnen worden aangeschaft. Als u lief bent wil men uw exemplaar wellicht van een handtekening voorzien.


De opwinding is groot en wij scheuren ons nu reeds als ware groupies de kleding van het lijf en het laatste beetje haar uit het hoofd; de kelen zijn al schorgekrijsd. Dit alles in anticipatie van het optreden aanstaande zondag.


Wees op tijd want er is beperkt plek.
Comments


bottom of page