top of page

ZondagMiddagJazzSessie


Ach hoe heerlijk Vrienden, wij kondigen u wederom een sessie aan. Het voelt bijkans weer als een gewoonte maar laat ons, indachtig de duisternis waarin wij lange tijd leefden dankbaar blijven voor het licht dat thans over ons schijnt; het licht dat cultuur heet. Laat ons baden in de warmte dat zij brengt.


Genoeg gewauweld. Aanstaande zondag vanaf 17:30 neemt Hyperhepcat Jasper Blom samen met een aantal Weergalozen plaats op ons nieuw aangeschafte faux-perzisch tapijt om uw oren drie sets lang te fêteren op de fijnste geluiden denkbaar. Het tapijt is om de zaak enigszins te beschermen tegen de vibraties die hemel en aarde doen bewegen en uw ziel zeker zullen roeren.


Wie zijn deze demi-goden die tijdelijk in ZILT zullen nederdalen vraagt u zich nu af? Nu, daarkomtie : Mart Muller - op altsax, Julien Wittich- op bass, Magnus Austad op drums en natuurlijk Jasper Blom op tenorsax en lijding. Lui, het is duidelijk; het huis blijkt zondag te klein.


Komt allen in drommen vergelijkbaar met de grootste volksverhuizingen aller tijden. Neemt uw betaalmiddelen en dorst mede en doet kond van uw aanwezigheid bij uw naasten opdat zij ook van deze heerlijkheid kunnen genieten.


Broeva, haro.
Comments


bottom of page