top of page

ZondagMiddagJazzSessieAch hoe heerlijk Vrienden, wij kondigen u wederom een sessie aan. Het voelt inmiddels weer als een gewoonte echter, laat ons indachtig de duisternis waarin wij lange tijd leefden dankbaar blijven voor het licht dat thans over ons schijnt, het licht dat cultuur heet. Laat ons baden in haar warmte.


Genoeg prietpraat: aanstaande zondag 13 november 2020, vanaf 17:30 staat Hyperhepcat Jasper Blom even de scepter af aan een aantal jonge Weergalozen. Op ons faux-perzisch tapijt nemen plaats: Mart Muller op altsax, Denis Levin bas en Magnus Austad drums en Joan Fort op gitaar om uw oren drie sets lang te fêteren op de fijnste geluiden denkbaar. Het tapijt is om de zaak enigszins te beschermen tegen de vibraties die hemel en aarde en uw ziel zeker zullen roeren.


Komt allen in drommen vergelijkbaar met de grootste volksverhuizingen aller tijden. Neemt uw betaalmiddelen en dorst mede en doet kond van uw aanwezigheid bij uw naasten opdat zij ook van deze heerlijkheid kunnen genieten.

Comments


bottom of page