top of page

ZondagMiddagJazzSessieVrienden, wij kondigen u wederom een fijne sessie aan. Het is inmiddels weer als een maandelijks terugkerend fenomeen maar laat ons indachtig de duisternis waarin wij lange tijd leefden dankbaar blijven voor het licht dat thans over ons schijnt; het licht dat cultuur heet. Laat ons baden in haar warmte.


Genoeg prietpraat: aanstaande zondag 11 december 2022, vanaf 17:30 staat Hyperhepcat Jasper Blom op ons faux-perzisch tapijt tezamen met een trio jonge Weergalozen. Joan Fort raakt een gevoelige snaar, Julian Wittich mant de contrabas en Magnus Austad roert de trom. Jasper zelf blaast schaamteloos hoog van de toren en wel op een saxophoon.

Het tapijt is om de zaak enigszins te beschermen tegen de vibraties die hemel en aarde en uw ziel zeker niet onberoerd zullen laten..


Komt allen in drommen vergelijkbaar met de grootste volksverhuizingen aller tijden. Neemt uw betaalmiddelen en dorst mede en doet kond van uw aanwezigheid bij uw naasten opdat zij ook van deze heerlijkheid kunnen genieten.


Broeva, haro, kom in mijn armen

Comments


bottom of page