top of page

Café Concerto

Vrienden,


't Kriebelt nietwaar?


Na een koele lente laten hogere temperaturen zich voorzichtig vaker voelen. Goed, er waait nog geen andere wind maar van een klein briesje mag men inmiddels spreken; een maagdelijk zuchtje dan. Bronstige blikken richten zich op de beloften van een zomers zwoele stad en eindeloos, kansloos nachtelijk dolen door straten vol onverstaanbaar rumoer, voortgedreven door onlesbare dorst en vochtig verlangen. Slechts teveel van alles kan dan de gemoederen nog tot bedaren brengen. Ja slechts een overdaad aan alcohol en aan schaamteloos dansen en aan koortsige passie kunnen ons dan nog weerhouden van een stommiteit dat ons in de petoet doet belanden. De verlangens dienen volledig vervuld te raken. Kom op dan. Voluit voelen, heerlijk, leven!


Het is allemaal uiteindelijk niet tegen te houden maar misschien kan een avondje klassieke muziek in uw favoriete lokaal enige soelaas bieden. "Music has charms to soothe the savage breast"nietwaar?


Nog slechts 4 nachten slaap scheiden u van wederom een nieuwe editie van Café Concerto. Volgens velen, zowel bezoekers als spelers is het een maandelijks cultureel hoogtepunt te noemen: één dat vanaf heden blijvend in uw agenda genoteerd dient te staan. Wij delen uiterst bescheiden deze mening.

Contrabassist Bas Vliegenthart en hoboïst Alexander van Eerdewijk ronselen telkenmale een roedel jong talent bij malkander teneinde u een avondje heerlijkheid voor te schotelen. Ook ditmaal mag u rekenen op een forse portie bijzonder begaafd en uiterst charmante jongelieden.
Terwijl u zich onderdompelt in een warm bad van de mooiste muziek in bijzondere arrangementen en verrassende samenstellingen aan spelers is het mogelijk u te laven aan een fantastisch assortiment bier, whisky, jenever, rum en wijn naast een fijne selectie kazen en charcuterie.


Graag verwelkomen wij u aanstaande zondag, 4 juni rond de klok van 20:30. Preciezer kunnen wij niet zijn daar de muzikant van nature wispelturig en onvoorspelbaar van aard is.

PS. De afgebeelde heren zijn in het echt een stuk minder stuurs dan de foto's doen vermoeden. Men zou ze bijna aaibaar kunnen noemen.

Komentarai


bottom of page