top of page

Café ZILT PopQuiz


Lui,We beseffen goed dat onze vaste quizzers gewoontedieren zijn en wellicht geen maandelijkse aankondiging behoeven. Servicegericht als wij zijn houden wij echter ook graag rekening met nieuw publiek dat nog niet op de hoogte is van dit phenomeen dat inmiddels haar 20ste jaar ingaat. Bovendien bemerken wij bij enkele van onze oudste PopQuiz fans problemen met het geheugen.


Nu, een lang verhaal kort gemaakt, melden wij met gepast plezier en evenredige trots dat volgende week donderdag, 16 februari om 20:30 een nieuwe editie beleefd kan worden.

De samenstelling en presentatie zijn ditmaal in handen van van The Famous Mr. Ed van Nuunen. U herkent hem vast nog als de snarenwonder van Die Amsteltaler van legendarische optredens in en voor Café LEF en Café ZILT. (Das war einmal)


Wij bevelen u van harte aan tijdens dit spelletje schaamteloos overdadig en grootscheeps gulzig te genieten van ons krankzinnig mooi assortiment bier, whisky en ander gedistilleerd.

Doet u zichzelf een plezier en kom eens meedoen. Geniet van luchtig spel, goed gezelschap, fijne dranken en buitengewoon gastheerschap.


Deelname is gratis en toch zijn er prijsjes voor het team met de meeste punten maar ook voor het team met het minst aantal punten. Meedoen is winnen nietwaar?


Laat weten of u komt dan houden we een plekje voor u vrij.


Tot ziens.

Comments


bottom of page