top of page

Corona Protocol
Corona Protocol

Hooggeëerd Publiek,

Wanneer u besluit, juist nu, Café ZILT te bezoeken treffen wij elkaar onder zeer bijzondere omstandigheden. Wij waarderen uw komst nu meer dan ooit en vragen bij dezen, wellicht ten overvloede, uw aandacht voor een aantal hiernavolgende gedragsregels. Het uitgangspunt is uw en onze gezondheid; onze leidraad zijn de door de overheid opgelegde regels en de adviezen van de branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.


Zo zijn wij genoodzaakt u de volgende 5 vragen te stellen:


1. Heeft u in de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?


2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?


3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad? (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?


4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?


5. Bent u in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?


Verder adviseren wij een aantal richtlijnen:

Schudt andere bezoekers bij binnenkomst niet de hand en ga direct naar de u aangewezen plek. Gelieve de krukken niet te veel te verplaatsen; wij hebben de ruimte dusdanig ingedeeld dat er rekening is gehouden met de recent in zwang geraakte ‘1,5 meter’ mode. Wanneer u een gezamenlijke huishouding voert is het wel toegestaan dichter bij elkaar plaats te nemen maar zitten is altijd verplicht.

Wanneer u het toilet bezoekt gelieve zoveel mogelijk ruimte tussen andere gasten en uzelf te bewaren en onderwijl niet even gezellig te ‘buurten’. Op de wasbakken hebben wij automatische kranen geïnstalleerd en onze zeep biedt afdoende reiniging mits u minstens twintig seconden uw handen wast; gelieve dit dan ook te doen. Wanneer u niest of hoest doe dit dan ‘in uw elleboog’

Houdt u rekening met de gasten die na u komen. Reken op tijd af zodat wij voldoende tijd hebben om uw tafeltje en krukken te reinigen en uw plek in te richten voor de volgende bezoekers; ook zij willen het maximale uit hun bezoek halen.

Wanneer u ideeën heeft hoe wij onze dienstverlening juist nu kunnen verbeteren staan wij open voor uw suggesties.

Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens.

Café ZILT

Commentaires


bottom of page