top of page

Lente biertocht of Lentebier tocht of Lentebiertocht?
Vrienden,


Het duizelt ons; welke opening te gebruiken? Wellicht dat een meer geletterd persoon dan wijzelf ons kan helpen met de juiste kop voor dit bericht.


Op de keper beschouwd is de kop minder belangrijk dan de inhoud. Wij vermoeden zelfs dat de liefhebbers al weten waar het om gaat: de 2024 editie van de inmiddels geroemde wandeling langs Amsterdams mooiste biercafés. Een wandeling door onze prachtige hoofdstad met een aantal haltes bij biercafés van enig bekendheid. U kunt zich onderweg laven aan een groot selectie lentebieren en daarbij geniet u van erbij gepresenteerde hapjes.

Wij roemen onszelf steevast om de aandacht en energie die wijzelf hieraan besteden. Het is weliswaar geen wedstrijd maar wij gaan toch elk jaar weer voor goud.


De tocht vindt plaats op 7 april aanstaande en u mag uw wandeling indelen zoals u wilt echter u moet wel rekening houden met een aanvang vanaf eerst 12:00 bovendien is het evenement om 21:00 uiterlijk ten einde. Ach, ook de minst sportive onder u kan dan zelfs de langste van de drie aangeboden tochten hebben uitgewandeld. Kaartjes zijn te koop via: www.facebook.com/amsterdamsebokbierweekend.nl of lente@morebeer.nl


Schrijf u tijdig in teneinde een gratis T-shirt te verkrijgen en laat ons u binnenkort verwelkomen in Café ZILT.


Warme groet,


Diana, Tim en MichaelComments


bottom of page