top of page

SMWS proeverij
Vrienden,


Het is alweer enig tijd geleden dat wij u mochten melden een samenwerking met de Scotch Malt Whisky Society te zijn aangegaan; wij zijn er reuze trots op door deze partij daartoe te zijn uitgenodigd. De inmiddels 40 jarige SMWS is een instituut waar wij in privésfeer al langer lid van zijn en kunnen jelui vertellen dat wij enkele van onze mooiste whisky-momenten bij SMWS partners hebben beleefd.


Nu wij zelf 'tot de club' behoren willen wij u allen, nog meer meer dan ons gewoon is ook dergelijke ervaringen bieden. Dit begint uiteraard met een zorgvuldige keuze uit de bovengemiddeld smakelijke bottelingen van het SMWS assortiment. Het assortiment wordt meerdere keren per jaar uitgebreid met een nieuwe 'outturn' waaruit wij steeds een eigen selectie zullen maken; we zoeken het in de breedte maar ook in de diepte van het geboden smaken spectrum.


De SMWS maakt, een keuze uit hun bottelingen gemiddeld iets eenvoudiger door het aanbod in 12 smaakcategorieën in te delen en bovendien de nieuwe expressies steeds allen te voorzien van een subtitel; één die de inhoud (soms een beetje cryptisch wellicht, maar toch) nader omschrijft. Verrassend vaak blijkt het zeer treffend beschreven. Uiteraard kunt u hierover meer terugvinden op de webpagina's van de SMWS en verder zorgen wij ervoor dat de publicaties van de sociëteit te allen tijden bij ons in het café ter inzage klaarliggen.


Om onze nieuw verworven status als SMWS partnerbar te vieren nodigen wij u allen van harte uit aanwezig te zijn op de 'inaugural' proeverij op 28 februari aanstaande. Aanvang van het evenement is om 20:00 en eindigt officieel om 22:30. Uiteraard bent u van harte welkom daarna nog tot in de vroege uren door te borrelen. Het is echter een 'schoolavond' dus een vroeg aftaaien kan op ons begrip rekenen hoewel wij een fronsen van de wenkbrauwen misschien niet achterweg kunnen laten.

Voor nadere informatie en kaarten voor de proeverij verwijzen wij u graag naar de website van de SMWS zelf: https://smws.eu/zilt-inaugural-tasting/


Warme groet en graag tot ziens.


PS: Vergeet u niet dat er aanstaande donderdag om 20:30 een nieuwe editie van de Café ZILT PopQuiz wordt gepresenteerd! Uw man achter knoppen is ditmaal MC Michael B.

Comments


bottom of page