top of page

W.O.W.

Whisky op het water!


Er zijn er die stellen dat whisky en water niet samengaan; wij willen u graag het tegendeel bewijzen. In samenwerking met Salonboot De Jonkvrouw en A'Dam Good Choice kunnen wij u thans onze whiskyproeverijen presenteren terwijl u op de grachten van onze prachtige hoofdstad vaart en dit in een fraai salonbootje.


Het bootje in kwestie is de Jonckvrouw, het voormalig Amsterdams 'Burgermeestersbootje'.

Rank en elegant is zij, prachtig onderhouden, comfortabel en zij biedt plaats aan maximaal 12 personen. Een whiskyproeverij wordt met dergelijk vervoer een wel heel bijzonder en intiem evenement. Uiteraard kunnen wij u onze gebruikelijke proeverijen aanbieden maar juist een chique salonbootje nodigt uit tot een andere, meer luxe aanpak.


Wij overleggen graag met u omtrent uw wensen en onze mogelijkheden waarna wij met plezier een op maat gesneden whiskyevenement voor u verzorgen.

De reis wordt begeleid door een whiskyspecialist en een gastvrouw die u tijdens de proeverij desgewenst kan vertellen wat u onderweg ziet.


Voor verdere W.O.W.vragen en boekingen verzoeken wij u contact te zoeken met Isabelle Nelis via: info@adamgoodchoice.comBình luận


bottom of page